Prozkoumejte umění a mé výtvory! Při nákupu nad 1.900 Kč si užijete zdarma dopravu i balné.

EKO Agleia svíčky: Přírodní a ekologická volba

EKO Agleia svíčky jsou vyrobené tradičním ručním způsobem. Svým unikátním charakterem navozují příjemnou atmosféru vřelého prostředí a tepla domova.

 

Svíčky jsou vyrobeny ze 100% přírodního a ekologicky nezávadného sójového vosku, který na rozdíl od parafínových svíček nezvyšuje hladinu CO2 v atmosféře. Sójové svíčky jsou zdravější pro životní prostředí, lidi i domácí mazlíčky. Nejsou toxické, protože jsou vyrobeny z rostlinného vosku a mají nižší teplotu tání. Při jejich hoření se neuvolňují škodliviny jako acetaldehyd, formaldehyd, toluen a benzen.

Sójové svíčky jsou tedy 100% biologicky rozložitelné a tím pádem ekologické. Hoření je optimální bez kouře a bez nežádoucího zápachu. Naopak vonné látky pronikají do prostoru jemným způsobem a delikátně ho provoní.

Nejen, že sójový vosk je příjemný a lze po zahřátí použít i na potírání kůže (pozor jen změklý vosk, nikoliv horký), a ta je poté jemná a hebká.

Ve skleničkách vám vydrží mnohem déle než svíčky z palmového či parafínového vosku, i z toho důvodu, že hoří o 50% déle než jiné svíčky.

EKO svíčky jsou úžasné a mé oblíbené. Po zakoupení a vyzkoušení mi neváhejte napsat, jak jste s nimi spokojeni.

Budu se těšit na vaše zprávy.

 

agleia nove logo bile